Search the Forums

Latest posts on the Forums FORUMS HOME

Most recent posts from all forums.


Page: 
  TOPIC POSTS VIEWS POST
Wrong map data being used for autoplot 6 107 In my case I would be prepared to pay a bit more for the premium membership if it includes the Google routing, but not at all if it doesn't, since the mixed mode routing was unusable for my purposes....
Start / End point connected after upload 2 73 That's odd. I think I've seen that happen once before but I can't recall what caused it. If you email me the file you uploaded I'll have a look at it to try to work out what's happened. You can se...
Bookmarks no longer seem to work 4 77 Awesome! Thanks for the timely action.
Advert on right side of screen 2 63 Hi Margaret, I'm not sure what you're referring to. Would you be able to send me a screenshot please, as I can't any issues here? You can do this using our Contact Us page.John...
This Website is truly awesome 3 142 I agree - its the best I've found. I just hope the Google maps thing doesn't threaten viability. Aren't Google making enough money!?...
Plot a route via post codes 2 62 Hi Barbara - You can search for postcodes in the Locate Map box at the top of the route planner map.John...
Elevation missing 12 205 Thanks!
Dark MRT lines - Please remove 3 74 Haha thanks let me check 👍
Plot consistent points along a route 3 86 Thank you John. I really love your program, btw! It's amazingly helpful to figure out the best path so I don't end up in the middle of the desert in August! ...
Bridge, but no bridge?? 2 72 This is likely to be caused by the bridge not being explicitly marked as suitable for walking on the OpenStreetMap database. You would need to temporarily turn off the Auto-Plot switch to plot acros...
Page: