Bugs and Problems Forum

Combine routes doesn't show list of existing routesFORUMS HOME SEARCH FORUMS

Total posts in this topic: 4
Showing newest posts first - Show oldest first
Sign in to post to this topicSIGN IN

    Page: 
    • 1
  • Photo
    Topic
    Creator
    Christine Fosberg   Tuesday 21 Feb 2017 16:10:49

    Yes, it seems to be working now, thank you!!

  • Photo
    plotaroute admin   Tuesday 21 Feb 2017 09:40:09

    Hi Christine - it was being thrown by a spurious hidden character that somehow ended up in the route name for one of the routes beginning with "W".  I've amended it and it seems to work OK now.  Let me know if you're still having problems though.

    John 

  • Photo
    Topic
    Creator
    Christine Fosberg   Monday 20 Feb 2017 16:42:28

    hm. I can serach for all my routes and they show in the result list. The ones beginning with 'W' are NOT showing. If I save these as a new route with a different name, THEN they show ...???!!

  • Photo
    Topic
    Creator
    Christine Fosberg   Monday 20 Feb 2017 16:30:22

    Hi, I want to combine several routes into one. I open the first one and save as a new route, then click 'edit'. From dropdown choose 'combine routes'. Selecting 'my routes' and type in the first letters of the route that starts at the end of the one that's open. No result, it just keeps showing the little 'loading wheel', however, if I type in different letters it gives me a list with all the routes that begin with those letters but if I choose the letters I'm looking for - no response. What might be going on here??

Page: 
  • 1