Bugs and Problems Forum

Bugs and Problems Forum FORUMS HOME SEARCH FORUMS

Select a topic to see the posts. START A NEW TOPIC
Showing recently posted to topics first - Show oldest first

Page: 
  TOPIC POSTS VIEWS LATEST POST
Difficulty editing an uploaded route 5 316 Hi Andrew - I can access your routes here, so I'll need some more information about the p...
Mobile devices not updating map tiles even with good connection 2 287 After a lot of experimentation, I am always able to resolve this issue by re-opening the ...
Auto-plot does not plot the most direct route 4 348 Thanks John. I'll give it a try for the path in question and report back against your ne...
When I select paths view it says API Key Required 3 427 Hopefully this should be resolved now - thanks for flagging this up.John...
No options when using make me a route 2 248 Hi Martin - thanks for flagging this up. A bug crept in with yesterday's upgrade - apolo...
Combine routes doesn't show list of existing routes 4 334 Yes, it seems to be working now, thank you!!...
Routes confuse IGO Primo 2 655 Hi John - I'm afraid we don't have that device here so it's not easy to provide support f...
Turn warnings appear after turns 7 366 Thanks for that update Phil....
Editing an uploaded route - unable to auto-plot 6 729 Hi DeAnne - Sorry you've had some problems getting to grips with the site. Firstly, I'm ...
GPX Route empty (off track mode) 3 433 Okay, that wasn't obviuous to me..thx!It works well..just need to change my way of plotti...
Page: