Bugs and Problems Forum FORUMS HOME SEARCH FORUMS

Select a topic to see the posts. START A NEW TOPIC
Showing recently posted to topics first - Show oldest first

Page: 
  TOPIC POSTS VIEWS LATEST POST
Marker won't go down a certain path 5 551 Hi - I'm afraid it's difficult for me to answer that. My guess is that it the Auto-Route...
Miles maxed out? 2 389 Hi Brian - For some reaosn the distance recorded for the route on our system was only 800...
SECURITY CERTIFICATE ISSUE 2 528 Hi Gary - Yes, the site is secure and has an up to date security certifcate, so I think i...
Plotting bug 4 492 Hi - thanks for flagging this up. There are sometimes occasions when the routing service...
Plotting roots whilst not signed in 3 435 Thanks for your response - I have not been able to replicate the behaviour - so treating ...
Error when logging in via IOS 3 430 Thanks...
SPAM Challenges 2 464 Thanks for flagging this up Ian.John ...
Garmin Communicator plugin not recognised in Safari 10 4 1606 @John ... thanks for the detail. A shame that that's happened. The link was really useful...
Very difficult to plot a route using google maps 1 705 At times the route plotter insists on changing routes to a route you don't want. It does...
Bookmarks - Deleting when menu goes off screen 3 566 Thanks for flagging these issues up. Fixed have now been implemented for both of these.J...
Some Turns give wrong direction? 6 634 It sounds like that's the explanation then - if you clicked past the junction you wanted ...
Wrong route loaded from suggested routes 2 505 Thanks for flagging this up David. Do you recall which page you were on when you clicked...
Creating a route with OSM layer 1 614 I'm trying to create routes by using the OSM map with cycle paths highlighted. OSM map is...
Negative elevation data in GPX export 1 590 In my area (I guess elevation data is not available) GPX export always produces a file wh...
Saving 13 1590 Thanks, I have managed to sort it now. Not sure what is different but it is saving now. ...
Reduced Points 2 689 Hi - I've not heard of this problem happening before and it's hard for me to know why fro...
Reverse-route data corruption? 3 650 Thanks. Sorry, I didn't see the feature request before posting....
Not enough points 2 594 I've not heard of that before! Maybe the device got confused about where it was on the r...
Labels "slip" when printing 4 517 It seems to work OK for me in Chrome, so maybe its a problem with the print driver for th...
Edge 520 and timer/speed error 2 736 I tried the whole process again and this time it seems to have worked as planned. Not su...
Loading hill data never finnishes 7 874 Google earth has elevation data for this area if that is easier to use....
delete and replot section 6 1509 Thanks John , I will try that next time and I note Les 1 problems which I have encounter...
Challenge Tracker Check In 4 515 Thansk for the further feedback Ian.The average speed is the speed from the previous chec...
Clicking on arrows selects a different point 2 582 Hi Heather - it's difficult for me to be sure without seeing what you're doing but I thin...
Can't use files once downloaded 7 1062 It works thank you!I'm really impressed by the speed at which you fixed that issue. The w...
Page: