Bugs and Problems Forum

Bugs and Problems Forum FORUMS HOME SEARCH FORUMS

Select a topic to see the posts. START A NEW TOPIC
Showing recently posted to topics first - Show oldest first

Page: 
  TOPIC POSTS VIEWS LATEST POST
Problems with updated Symbols 6 156 HI John,Thanks for the advice. I downloaded firefox and it DOES work with firefox. Bo...
Map does not show up 2 113 Maps are showing OK here Liz. Can you try selecting a different Map Type to see if this m...
No map appears 4 153 Does not show up in Firefox either....
make a route 3 192 Hi Nancy - do you still have a screenshot of this? If you do, would you mind sending it t...
Difficulty Plotting Routes 11 489 Hi Roger - yes, you just need to turn off the Auto-Plot switch at the top of the map.John...
Path on path map not recognised 2 167 Hi Jonathan - it is possible that this section of the path has not been marked on the OSM...
New paths 2 139 Hi Steve - the routing database updates lag slightly behind the map updates so it could b...
Split Screen Problem 4 179 Thanks for the additional information Michael. I can see the problem now. We'll look in...
Replot function intermittent since map change 4 174 I'd need a bit more information to go on Jim as I can't reproduce the problem here.John...
Collection Order 5 162 Many thanks John - perfect....
invalid characters accepted in passwords? 3 158 I'm pretty sure there was no typo. I copy-pasted it and used a password manager to store ...
Map Type 5 299 Since the change of map system I have not been able to create new running routes without ...
Autoplot won't cross "rivers" 8 263 Yes, I noticed a couple of days ago that it seemed to be back to normal. Thanks!...
Auto-Plot wont work 2 183 It's working OK here Ben. Can you trying clearing your browser's cache and reloading the...
Failed to Save after scaling to within points limit 2 143 Hi Martin, it sounds like you didn't save the route after reducing the points - clicking ...
Ascent calculation is inaccurate 50 3855 Hi Jose, that's an interesting anlaysis of the psychology - I like your Trump analogy! Pe...
Paths that used to show are now missing 2 157 Hi Kristen, yes, we did recently make major changes to the site. Please see our announcem...
Route won't plot 12 338 To me it's fixed, thank you very much! ...
Problem with the Cyrillic alphabet 46 1604 That's odd, as it's working OK here and there are no other reports of this issue. Do you ...
Wrong directions 8 405 Hi Jerry - I've had a look at your route and most of the issues with the directions seem ...
Wrong map data being used for autoplot 6 194 In my case I would be prepared to pay a bit more for the premium membership if it include...
Start / End point connected after upload 2 143 That's odd. I think I've seen that happen once before but I can't recall what caused it....
Bookmarks no longer seem to work 4 158 Awesome! Thanks for the timely action....
Elevation missing 12 282 Thanks!...
Bridge, but no bridge?? 2 137 This is likely to be caused by the bridge not being explicitly marked as suitable for wal...
Page: