Bugs and Problems Forum

Bugs and Problems Forum FORUMS HOME SEARCH FORUMS

Select a topic to see the posts. START A NEW TOPIC
Showing recently posted to topics first - Show oldest first

Page: 
  TOPIC POSTS VIEWS LATEST POST
Course uploaded to Garmin missing total ascent and descent 3 58 Thanks, and no problem. If it helps, here is a course downloaded from Garmin Connect whic...
Not wokring on android mobile phone 3 78 Thank you so much for fixing :) ...
Cycle routes are completely wrong 5 385 My first attempt at testing the cycle plotting (911513) has used footpaths at km 3 and 11...
Failed to upload a KML file 5 62 Great, glad to be of help - luckily it was something we could do quite quickly. Thanks fo...
Message "Sorry - we were unable to auto-plot to this point" 9 633 That's very odd. It's hard to know what's happeneing without seeing exactly where you're...
GPX file fail to upload 4 113 Great, thanks!...
Replot section function not showing start/end editing markers 2 45 Hi Jeanne - it can sometimes be tricky to select sections of an out-and-back route to edi...
Turn by turn directions no generated with an "out and back" route 2 41 Hi Stuart - directions are generated as you plot, so I'm afraid the "Same Route Back" fea...
The change to the Oswald font causes issues and is generally irritating 7 136 That's a shame. These days there are very few differences in the way different browsers ...
Turn warning just bit to late on Wahoo Bolt 5 118 Tnx folks, was afraid for that. But great idea to compensate by shifting the position. If...
Page: