Bugs and Problems Forum

Bugs and Problems Forum FORUMS HOME SEARCH FORUMS

Select a topic to see the posts. START A NEW TOPIC
Showing recently posted to topics first - Show oldest first

Page: 
  TOPIC POSTS VIEWS LATEST POST
Cycle routes are completely wrong 4 281 It's possible that OSM shows that bridleway on the map but that it is not explicity tagge...
Printed directions language 4 240 Hi Marco - There's some information about changing the language of the directions in this...
Message "Sorry - we were unable to auto-plot to this point" 5 424 I've had a response from Google and apparently Google does not have bike directions for I...
Notes Over Multiple LInes 4 221 Thanks John, that looks great now....
Printing 13 306 Problem solved now works correctly with Cyberfox.Regards...
Difficulty editing an uploaded route 5 268 Hi Andrew - I can access your routes here, so I'll need some more information about the p...
Mobile devices not updating map tiles even with good connection 2 230 After a lot of experimentation, I am always able to resolve this issue by re-opening the ...
Auto-plot does not plot the most direct route 4 293 Thanks John. I'll give it a try for the path in question and report back against your ne...
When I select paths view it says API Key Required 3 345 Hopefully this should be resolved now - thanks for flagging this up.John...
No options when using make me a route 2 194 Hi Martin - thanks for flagging this up. A bug crept in with yesterday's upgrade - apolo...
Page: